Reduced price! View larger

Babymuts met pompon

Deze schattige babymutsen met pompon werden met de hand gebreid door kansarme vrouwen op het platteland in India. Op deze manier krijgen deze vrouwen eerlijk werk. 

More details

2 Items left

11,99€

-40%

19,99€

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Product details:

  • Gemaakt met Indiase merino wol & gemoulineerde gerecycleerde zijde

  • Handgebreid door vrouwen in India

Merkdetails:

Paces crafts: een duurzaam brei-, haak- en weefatelier

Met Paces crafts willen we duurzame werkgelegenheid verstrekken voor lokale wevers en arme vrouwen die op het platteland van Ranchi wonen. We geloven dat door het aanbieden van een eerlijk inkomen aan de jonge vrouwen, ze minder geneigd zijn om te vluchten naar de grote steden op zoek naar een betere toekomst maar waar ze helaas vaak belanden in situaties van misbruik of extreme armoede. Alle winsten van deze nieuwe vennootschap worden gebruikt om de Jaan Foundation te financieren voor hun steun aan kwetsbare kinderen.

Paces crafts zal een grote variëteit aan producten maken – zoals hoofddeksels, wanten, sjaals, truien, plaids, poncho’s, gadgets, decoratie spullen enz. Paces crafts zal ook geweven stoffen produceren: sjaals, plaids, tafellakens en confectie.


Afwijzing van aansprakelijkheid i.v.m. handgemaakte producten

Veel producten op deze website zijn zorgvuldig met de hand gemaakt, stuk voor stuk en met behulp van natuurlijke producten. Het is dus moeilijk, zo niet onmogelijk om identieke producten te maken. Dergelijke verschillen zijn inherent aan de productie van handgemaakte producten, u zult die kleine verschillen kunnen opmerken en dit maakt uw aankoop speciaal en uniek. Ook al hebben we de meest attente ambachtslieden die "Masters" zijn in hun respectievelijke ambachten en hoewel alles in het werk wordt gesteld om alleen de beste producten te maken, kunnen de producten natuurlijke oneffenheden bevatten die niet als gebreken opgevat kunnen worden. De foto’s kunnen licht afwijken van het product dat u zult ontvangen. Hou er ook rekening mee dat de kleuren op een foto kunnen variëren afhankelijk van de achtergrond en de lichtinval.

Via uw online aankoop van dit product gaat u akkoord met deze afwijzing van aansprakelijkheid.

LandIndia
OrganisatiePaces Crafts
TypeMutsen
CategorieBaby's

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Babymuts met pompon

Babymuts met pompon

Deze schattige babymutsen met pompon werden met de hand gebreid door kansarme vrouwen op het platteland in India. Op deze manier krijgen deze vrouwen eerlijk werk. 

Schrijf uw recensie