Gebreid dekentje uit India

Deze mooie dekentjes werden gebreid door kansarme vrouwen in India. Ze zijn ongeveer 80 x 60 cm, ideaal dus als babydekentje.

More details

10 Items left

21,00€

-40%

35,00€

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Product details

  • 100% acryl
  • 80cm x 60cm
  • beschikbaar in 3 verschillende kleuren

Merk details

De Jaan foundation is een Indiase organisatie die zorgt voor kinderen die gered werden uit schrijnende levensomstandigheden zoals slavenarbeid en prostitutie... De Jaan foundation haalt de kinderen weg uit de slechte situatie waarin ze verkeren en zorgt voor opvang in crisiscentra. In deze huizen krijgen kinderen een veiligere leefomgeving en word er gewerkt rond reintegratie in het gezin of andere opties om het kind een veilige thuis te geven.


Afwijzing van aansprakelijkheid i.v.m. handgemaakte producten

Veel producten op deze website zijn zorgvuldig met de hand gemaakt, stuk voor stuk en met behulp van natuurlijke producten. Het is dus moeilijk, zo niet onmogelijk om identieke producten te maken. Dergelijke verschillen zijn inherent aan de productie van handgemaakte producten, u zult die kleine verschillen kunnen opmerken en dit maakt uw aankoop speciaal en uniek. Ook al hebben we de meest attente ambachtslieden die "Masters" zijn in hun respectievelijke ambachten en hoewel alles in het werk wordt gesteld om alleen de beste producten te maken, kunnen de producten natuurlijke oneffenheden bevatten die niet als gebreken opgevat kunnen worden. De foto’s kunnen licht afwijken van het product dat u zult ontvangen. Hou er ook rekening mee dat de kleuren op een foto kunnen variëren afhankelijk van de achtergrond en de lichtinval.

Via uw online aankoop van dit product gaat u akkoord met deze afwijzing van aansprakelijkheid.

LandIndia
OrganisatieJaan Foundation
TypeDekens
CategorieBaby's

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Gebreid dekentje uit India

Gebreid dekentje uit India

Deze mooie dekentjes werden gebreid door kansarme vrouwen in India. Ze zijn ongeveer 80 x 60 cm, ideaal dus als babydekentje.

Schrijf uw recensie