Poef black/white

Deze trendy wit/zwart poef past in elk interieur! Ze werden met de hand geweven uit katoen door een kleine ondernemende weversfamilie in Ayacucho, Peru.

More details

4 Items left

80,00€

-20%

100,00€

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Product details

  • Beschikbaar in 2 verschillende zwart-wit motieven
  • 50 x 50 x 30 cm
  • 100% katoen

Merk details

Weefatelier Llapanmaki

Llapanmaki is een kleine, ondernemende weversfamilie in Ayacucho, Peru. Vader Ciprian met vrouw en dochter stellen enkele mensen te werk in hun weefatelier en weven er op los. Op vraag van de sociale onderneming Bombyx, de productiepartner van Buy a Smile, werd een black en white interieur-collectie ontworpen bestaande uit kussens, poefs en opbergzakken voor aan de muur. Alle producten werden zorgvuldig met de hand geweven uit katoen. De winst van de verkoop van deze collectie schenkt Buy a Smile aan het tienermoederproject van DIA.

Afwijzing van aansprakelijkheid i.v.m. handgemaakte producten
Veel producten op deze website zijn zorgvuldig met de hand gemaakt, stuk voor stuk en met behulp van natuurlijke producten. Het is dus moeilijk, zo niet onmogelijk om identieke producten te maken. Dergelijke verschillen zijn inherent aan de productie van handgemaakte producten, u zult die kleine verschillen kunnen opmerken en dit maakt uw aankoop speciaal en uniek. Ook al hebben we de meest attente ambachtslieden die "Masters" zijn in hun respectievelijke ambachten en hoewel alles in het werk wordt gesteld om alleen de beste producten te maken, kunnen de producten natuurlijke oneffenheden bevatten die niet als gebreken opgevat kunnen worden. De foto’s kunnen licht afwijken van het product dat u zult ontvangen. Hou er ook rekening mee dat de kleuren op een foto kunnen variëren afhankelijk van de achtergrond en de lichtinval.

Via uw online aankoop van dit product gaat u akkoord met deze afwijzing van aansprakelijkheid.

LandPeru
OrganisatieLlapanmaki
TypePoefen

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Poef black/white

Poef black/white

Deze trendy wit/zwart poef past in elk interieur! Ze werden met de hand geweven uit katoen door een kleine ondernemende weversfamilie in Ayacucho, Peru.

Schrijf uw recensie