Soedan - Kids for Kids

KIDS FOR KIDS helpt kinderen die de wereld vergeten is, kinderen in Darfur, Soedan, die leven in onvergeeflijke en ondenkbare ellende. De organisatie biedt hen een integraal pakket aan van duurzame projecten dewelke door de ouders gekozen worden omdat ze hen het meest zullen vooruithelpen. Projecten die geschikt zijn voor de regio en die zowel een onmiddellijke als een lange termijn impact hebben. Er wordt gezorgd dat de families kunnen samenblijven, in hun eigen thuis. In Darfur zijn de moeders namelijk gedwongen om te rekenen op de oudste zoon die werk moet zoeken elders in de wereld om zo geld naar huis te kunnen sturen zodat zijn broertjes en zusjes in Soedan niet zouden omkomen van de honger. Want in Darfur sterven kinderen van de honger. Kids for Kids transformeert de levens van zowel individuen als hele gemeenschappen, maar ze hebben hiervoor uw hulp nodig!

Kids for Kids adopteert hele dorpen en tracht hen uit de extreme armoede te verlossen. Ze zijn anders dan de meeste organisaties omdat hun projecten grotendeels gekozen worden door de mensen zelf. De basisprojecten maken niet alleen een onmiddellijk verschil in de individuele gezinnen - hun kinderen hebben melk om te drinken, een dekentje om onder te slapen, een muggennet om hen tegen malaria te beschermen, ze krijgen landbouwgereedschap en dekens - maar ze transformeren de levens van complete dorpen door gezondheidszorg, dierenzorg en het belangrijkste van al, water te voorzien. Ze planten ook bomen om de woenstijnomgeving te herscheppen.

KIDS FOR KIDS heeft al 81 dorpen geadopteerd - het leven van meer dan 364 000 mensen is hier door drastisch verbeterd op lange termijn – en dit in één van de meest afgelegen en ontoegankelijke gebieden ter wereld. De kinderen daar zijn hongerig, dorstig en verkeren in risicosituaties. Kids for Kids wil hun leven veranderen, voor altijd en heeft uw hulp nodig.