Nepal - B is for bird

Dit label is ontstaan dankzij de vriendschap tussen Sarah en Indra. Ze hebben elkaar ontmoet in de modeschool en hebben beslist om samen iets te doen met alle mooie materialen die ze verzameld hebben gedurende hun studies. Ze hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan een lokale handwerkmarkt met hun eerste sjaals en rokken en toen was B is for Bird geboren! Sinds die dag zijn ze reeds sterk geëvolueerd en ze ontwerpen en produceren nog steeds exclusieve en met de hand gemaakte accessoires. Al vanaf het begin zijn al hun producten uniek en met de hand gemaakt. Geen massaproductie maar eerlijke en exclusieve items. Ze zijn altijd heel trots geweest om alles zelf te produceren in hun ateliers in België. Maar het verhaal gaat voort en ze geloven dat ze klaar zijn voor de start van een nieuw en spannend hoofdstuk…

Vandaag zijn ze tevreden dat ze kunnen melden dat ze geweldige fabrikanten gevonden hebben om mee samen te werken in de toekomst. Ze zijn helemaal tot in Kathmandu gereisd om hen te vinden en kijken er naar uit om hen voor te stellen. Ze willen dat de consumenten weten welke mensen hun producten met de hand gemaakt hebben en wat hun verhalen zijn en doen hun best om dit te vertellen. Door de productie te verhuizen naar Nepal ondersteunen ze niet alleen de zeer getalenteerde mensen ter plaatse; het geeft ook het thuisfront van B is for Bird meer tijd om zich te richten op creativiteit. Dus maak je klaar om de nieuwe producten en de nieuwe mensen achter B is for Bird te ontdekken!

B is for Bird blijft het vrolijke label voor iedereen die houdt van kleuren en jong van hart is. B is for Bird maakt nog altijd speelse collecties die jezelf of een speciale vriend iets extra geven. Al hun producten zijn exclusief, eerlijk en met de hand gemaakt. Geen massaproductie maar originele en unieke stukken!

Bedankt om naar de collectie te gaan kijken! Neem gerust contact op als je meer wilt weten over het merk, de producenten waarmee ze werken of hun producten. Ze zijn altijd blij met suggesties in verband met toekomstige projecten of nieuwe markten.

Picture

Hier zijn ze dan: de geweldige kleermaaksters van Ayra Tara. Al de mooie sjaals zijn met de hand gemaakt door deze vier supergetalenteerde dames uit Nepal.

Picture 
Om up to date te blijven over de nieuwe collecties, ga naar hun facebookpagina